POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Us informem que les dades de caràcter personal que pugueu proporcionar, a través d’aquest lloc web, així com les que pugueu facilitar en el futur en el marc de la vostra relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporades a la nostra base de dades.

S’informa sobre els següents aspectes relatius a la protecció de dades:

Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.
Necessitat del tractament: La comunicació de les vostres dades a través del formulari corresponent és obligatòria perquè puguem contactar-vos.

Finalitats del tractament i legitimació del tractament:

Gestionar, administrar, prestar-vos els serveis o facilitar-vos els productes que sol·liciteu i, si escau, per al compliment i execució dels contractes que pugueu formalitzar, conèixer millor els vostres gustos, adequar els serveis a les vostres preferències.

Enviar-vos, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.


Destinataris:

Contractem amb alguna entitat que presten serveis com els de manteniment i hosting, mitjançant contractes d’encàrrec del tractament per donar suport als fins de tractament indicats.


Termini de conservació de les dades:

Conservarem les vostres dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciteu la supressió de les mateixes.


Drets:

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita a l’adreça indicada en l’avís legal i a revocar el vostre consentiment sense efectes retroactius o oposar-vos a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control, a Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.


Modificació de la política de privacitat:

Ens reservem el dret a modificar la vostra Política de Privacitat, d’acord amb el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L’ús de la Web després d’aquests canvis implicarà l’acceptació d’aquests.


Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l’ús d’aquest Lloc web, serà regida, interpretada i sotmesa d’acord amb les lleis d’Espanya.

Desplaça cap amunt
Skip to content