SOBRE NOSALTRES

La nostra petita empresa familiar de fusteria va néixer l’any 1989 al poble de Santa Maria del Camí. En aquells dies, érem un petit equip de fusters apassionats per la creació de peces úniques i d’alta qualitat. Amb el temps, vam anar guanyant la confiança dels nostres clients i, gràcies a la seva fidelitat i recomanacions, vam poder créixer i adquirir una nova nau més gran en el polígon de Santa María.

Des de llavors, hem mantingut el mateix compromís amb la qualitat i la personalització de cada projecte. Encara que la nostra plantilla ha crescut una mica més, continuem mantenint el tracte directe i personal que ens ha caracteritzat des de l’inici. Per a nosaltres, cada client és únic i per això ens prenem el temps per a conèixer els seus gustos i interessos i oferir solucions que s’adaptin a les seves necessitats.

Creiem que la nostra experiència de més de 30 anys en el sector de la fusteria i la nostra dedicació a cada projecte són els motius pels quals els nostres clients ens trien en comptes de la competència. A més, sempre ens mantenim al dia amb les últimes tendències i tècniques per a oferir als nostres clients els millors resultats.

En resum, estem orgullosos de ser una empresa familiar que ofereix un servei personalitzat i d’alta qualitat. Esperem poder ajudar-te amb el teu pròxim projecte de fusteria.

Desplaça cap amunt
Skip to content